DESZ E5G wint met duidelijke cijfers van Willemsoord E1

Auteur: Hanneke Tulp.

Maandag 20 april | ​Zaterdagmorgen 9 uur stond de wedstrijd tegen de jongens van Willemsoord op het programma. Uit was het 3-3 geworden dus de dames wisten dat ze aan de bak moesten. Verder hadden ze nog wat recht te zetten van het verlies vorige week in de laatste seconde. Wegens clubkamp waren niet alle meiden aanwezig maar gelukkig waren Ali en Sander bereid gevonden om mee te doen. Jongens hiervoor hartelijk dank.

Vanaf minuut 1 was DESZ heel fel en dat resulteerde al snel in de 1-0 door Britt Boerhof. Met goed combinatie voetbal volgenden als snel meer doelpunten gemaakt door Britt Boerhof, Sander,Ali en Britt Schipper. Volgens mij was het met rust 5-0 voor. Onze keeper Angelina had niet veel te doen dus de 2e helft mocht ze voetballen en ging Daniek keepen.

De score werd uitgebreid door Ali. Willemsoord scoorde nog 1 keer maar het slot akkoord was weer voor DESZ. Carolien bracht de eindstand op 7-1. Dames en heren dit was een mooi resultaat en ook heel mooi voetbal om na te kijken. Nu op naar volgende week dan mogen de dames uit naar Giethoorn.