DESZ E4-MSC E6G: een titanenstrijd!

Auteur: Familie Fredriks.

Woensdag 1 april | Afgelopen zaterdag, 28 maart, trad ons team aan tegen een gemengd team van MSC Meppel. Het E6G team, om precies te zijn. Denk dat we 1 dame hebben gezien. Maar goed, de wedstrijd.

Eerlijk gezegd was het prachtig om als toeschouwer langs de kant te staan, al was het wel koud! De teams waren volledig aan elkaar gewaagd! Tijdens de eerste 10 minuten waren er een paar fraaie reddingen van keeper Lukas. Echter, in de 13e minuut valt het eerste tegendoelpunt uit onverwachte hoek, 0-1.

Een paar minuten later zet Ali volop de aanval in op het Meppelse doel. Jammer, de keeper ziet het ook en kan de bal houden. In de 18e minuut leidt Damian een prachtige aanval. Maar foei zeg, de keeper is goed berekend voor zijn taak! Maar dan, net voor de rust, scoort Meppel nog een geluksdoelpunt, 0-2. Teleurgesteld gaan onze mannen de rust in.

Maar….er zit een geheim elixer in de ranja. Vol goede moed beginnen ze aan de 2e helft. Opnieuw kan Ali het doel goed vinden en scoort 1-2. DESZ is back! En een paar minuten later schopt Sander hem heel beheerst in het doel. Hoera, 2-2. Zou het dan toch?

Vlak daarna heeft Lukas een prachtige redding en houdt het doel gesloten. Daarna wisselen aanvallen elkaar af, maar wordt er niet gescoord. Tot de laatste minuten….. en dan vindt MSC opnieuw het doel en eindigt de wedstrijd met de stand 2-3. Jammer, maar verdiend. Had ook andersom kunnen zijn! Op naar de volgende wedstrijd!