DESZ E3 sluit het seizoen doelpuntrijk af

Auteur: Trotse moeder.

Donderdag 28 mei | ​Hier dan het verslag van de laatste wedstrijd van onze jongens tegen FC. Meppel, gespeeld op woensdag avond in Zwartsluis. Na een flinke teleurstelling op het Schagen toernooi van afgelopen zaterdag gingen ze vanavond weer vol goede moed de confrontatie aan.

Na 3 minuten schoot Damian de eerste bal er al in, 2 min later maakte Meppel het 1 – 1. Daarna gingen ze gelijk vol in de aanval en Thomas maakte er gelijk 2 – 1 van. Kortom de spirit zat er goed in. Hierna scoorde Thijmen in de 20ste minuut het naar 3 – 1. Rick zet er ook flink de sokken in en dat wordt beloond met een 4 -1.

Met deze stand gaan wij ook de rust in.

Thomas wisselt van keepers tenue met Stephan. Rick scoort al snel de 5 -1 en vervolgens maakt Stephan na een mooie lange rechte pass van Chris. 6 – 1 van. Door een mooi samenspel tussen Rick en Thijmen komt de score op 7 – 1. Ook Robin krijgt een mooie voorzet van Victor waardoor hij de teller zet op 8. Damian scoort een geweldige goal over de hoofden van de tegenstanders en maakt er 9 – 1 van. De avond kan niet meer stuk net als de score! Fabian komt er even in als wissel. William speelt leuk op samen met zijn broertje. Meppel scoort voor de aardigheid nog net 1 doelpuntje, maar dat haalt het niet bij de score van onze jongens 9 – 2 eindstand! Een mooie afsluiter van dit seizoen.