Donderdag 16 juni | Hoewel voor de meeste DESZ-ers alleen "de familiedag" van a.s zaterdag nog in de agenda staat, zit de nieuw gevormde E3 alles behalve stil.

Met ingang van seizoen 2016/2017 wordt E3 gevormd door: Thijs Krol, Milan Vos, Lisa van der Linden, Sem Visscher, Hugo Tuin, Quinten Dijkstra, Huub van Dijk, Bart Marsman en Imre van Olst.
Zij zullen staan onder de bezielende leiding van Tom Kisjes, Jarno van Eijken en Marcel Vos.

Met het schoolvoetbal achter de rug stonden er voor deze week 2 trainingen en een oefenwedstrijd op het programma. En zo werd er vanavond dus verzameld om om 18.30u thuis af te trappen tegen de E1 van Creil.

Het begin van de wedstrijd leken de spelers wat onwennig en is het Creil die daar goed gebruik van maakt en onze E3 tegen een 0-1 achterstand aan laat kijken. Erg onder de indruk lijken de spelers niet. De duels worden volop aangegaan en de eerste helft is het vooral DESZ die continu aanvalt. Dit wordt dan ook beloond door DESZ, want na een prachtige voorzet van Imre tikt een speler van Creil zelf de bal binnen 1-1. Deze stand weet E3 nog voor rust uit te bouwen want na een mooie aanval over rechts is het Huub die de bal voor geeft waarna Imre 'm keurig over de keeper heen weet de schieten 2-1.

In de tweede helft oogt het spel wat rommeliger, wordt er wat geƫxperimenteerd met posities maar nog steeds worden de koppies koel gehouden. De eindstand wordt uiteindelijk 3-1 door een goal van Milan. Er wordt nog afgesloten met een fraaie penaltyreeks waarbij vooral ook Thijs z'n kwaliteiten kan tonen. Jongens en meid, jullie hebben een leuke generale repetitie neergezet! Op naar een sportief, gezellig en succesvol seizoen!