Nieuws

DESZ E2 wint van ouders als afsluiting van een prachtig seizoen

Bekijk alle foto's!
Auteur: Hermieke L'Amie. Foto's: 76

Maandag 15 juni | Dinsdagavond waren alle partijen vroeg aanwezig. De oudere garde kwam het veld op in een prachtig tenue. Sommigen hadden zelfs hun werkschoenen aangehouden en anderen hadden voor het eerst voetbalschoenen aan. Maar ze stonden er en ze hadden er allemaal veel zin. E2 vond het leuk maar snapte de sensatie van de ouderen niet helemaal. Voor hun was het een potje voetballen met als doel: WINNEN!

Na het inspelen kwam de eerste aftrap en E2 liet zien dat ze niet zomaar KAMPIOEN waren geworden. Met hun snelle passen en kleine draaicirkel en hun enorme wendbaarheid maakten ze korte metten van die senioren. Die hadden het nakijken.

Ze snapten er niks van, wat waren die jongens en Demi toch snel en rap. Het was dan ook zo 5-0. Ze lagen er in zonder dat die senioren het in de gaten hadden. In de rust spraken ze elkaar toe en je zag de verbeten koppies dat ze het niet erg vonden om te verliezen maar ze wilden zeker niet afgedroogd worden. Er werden nog enkele spelregels aan de laars gelapt, zoals een extra speler inzetten of gewoon een kind een dikke drukkerd geven zodat je als senior aan de bal bleef. Cees L'Amie bleek opeens een enorm fanatieke voetballer te zijn, hij haalde alles uit de kast om toch in ieder geval 1 doelpunt scoren. Halverwege de tweede helft gaf hij de volle honderd procent en kwam met een koprol op het veld. Hij kwam naar de zijkant gelopen en fluisterde zijn vrouw toe dat hij eruit moest en dat ze naar Zwolle moesten. Zij snapte er niks van totdat ze zijn sleutelbeen uit zijn schouder zag steken. Ze zijn snel weggegaan. Velen hadden dit niet eens in de gaten en gingen door met het spel. Het fanatisme van die oudjes kon eindelijk omgezet worden in doelpunten. Het is uiteindelijk 7-5 voor E2 geworden.

Een prachtige wedstrijd in prachtig seizoen.

TOPPERS 2015!!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams