Nieuws

DESZ E2 boekt overwinning op Steenwijkerwold E1

Auteur: Brenda aan het Rot.

Woensdag 1 april | DESZ begint sterk deze morgen. Twee aanvallen binnen korte tijd. Ook Steenwijkerwold deinst niet terug. Maar Jarno opent de wedstrijd met 1-0 na een mooie voorzet van Jelmer. Er wordt mooi overgespeeld. Toch moet ook Simon in actie komen en heeft een mooie redding.

DESZ komt snel weer voor het doel van Steenwijkerwold, helaas Jelmer schiet naast. Maar Martijn schiet van ver op het doel en ja hoor de bal draait mooi het doel in 2-0! Wat een mooie goal! Ook Steenwijkerwold komt weer voor het doel van Simon maar hij weet deze ook tegen te houden.

Dan is DESZ weer aan de bal Jelmer schiet voor en Ruben mist net het doel om het af te maken. Daarna volgt een voorzet van Martijn en Jarno scoort 3-0. Dat gaat goed. Tiemen is vandaag helaas niet aanwezig omdat hij ziek is maar Thomas valt in, en hoe.. Jelmer zet weer voor en Thomas scoort! 4-0! Daarna direct weer een actie van Jarno, hij maakt de 5-0!
DESZ blijft in de aanval.. Weer een mooi samenspel maar helaas schiet Tim naast. Het volgende moment komt DESZ weer terug, eerst Tim tegen de keeper, maar in 2e instantie schiet Tim raak, 6-0!

Na deze mooie stand even een moment van rust. De tweede helft begint weer met een aantal pogingen van DESZ maar helaas deze gaan er niet in. Lars heeft een mooi hard schot maar helaas gaat de bal het doel niet in? Simon moet nog wel in actie komen en redt gelukkig weer! Na de 3e poging nog geen doelpunt voor DESZ. Ze zijn een beetje moe gestreden lijkt het wel.

Demi heeft nog een mooie actie op het midden van het veld, en daardoor komt DESZ weer voor het doel van Steenwijkerwold maar helaas. Daarna komt de tegenpartij weer voor het doel van Simon en ja hoor 6-1, het is ze gegund. Ze hebben er hard voor gewerkt!

DESZ weer in de aanval en ja hoor Tim scoort de 7-1. Desz zakt weer wat in, trainer Jarno probeert ze nog wat op te peppen.. En ja hoor het werkt. Het is weer Tim die scoort, 8-1. Daarna nog een mooie bal van Steenwijkerwold maar die gaat net over het doel van Simon. Dan weer direct naar de overkant. Na een periode van weinig actie is het toch Tim die de laatste scoort, eindstand 9-1. Wat een geweldige uitslag. Ga zo door spelers en trainers/ begeleiders!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams