Nieuws

DESZ D3G weet laatste wedstrijd van het seizoen niet te winnen

Auteur: Irma van de Vegte.

Maandag 25 mei | Zaterdag 23 april 2015, vandaag staat de laatste wedstrijd van Desz D3 op het programma tegen FC Meppel. Op deze frisse zaterdag in mei gaan de heren van D3 met een aanvulling van 2 dames starten op het achterste veld van DESZ.

Het spel is nog maar net begonnen of een dame van Meppel neemt de bal stevig op de slof en zo beland de bal al mooi richting het doel. Gelukkig is daar de verdediging die ervoor zorgt dat deze uitbraak van Meppel vakkundig wordt gestopt. Gelukkig is DESZ nu vol op wakker en gaat het meteen op zoek naar het doel van de tegenstander. Het is Martin die voor het eerste schot op doel zorgt, helaas gaat deze naast. Kort daarna is het ook Thymen die de bal mooi voor de voeten krijgt en een poging doet, helaas ook deze gaat naast. Het spel gaat een beetje heen en weer maar toch is het Desz die meer balbezit heeft. Meppel neemt nu wat meer het initiatief en dit leidt al snel tot een schot op de paal. Kort daarna komt er opnieuw een uitbraak van Meppel en deze keer is de bal onhoudbaar voor keeper Jurjen. 0-1. Kort hierna klinkt het fluitsignaal voor de rust.

De spelers gaan richting de kleedkamer voor een laatste instructie waarna het spel zich kan hervatten. DESZ gaat nu beter spelen, er is meer spirit en er komen meer aanvallen. Dit leidt al snel tot een hoekshop. Aron gaat deze nemen, volgens de toeschouwers scheelde het maar een haartje. Ruben krijgt hierna een pracht van een kans, met een knap schot die helaas net op de paal beland. DESZ proeft dat de gelijkmaker erin zit. Ook Maria vanaf de rechterkant komt knap voor het doel en schiet, helaas ook deze bal wil er niet in. Meppel ziet dat ze een tandje bij moeten zetten en gaan nu op zoek naar het doel van DESZ, Jurjen staat op de juiste plek en zorgt ervoor dat de stand niet verder oploopt voor Meppel. De aanvallen blijven komen van de kant van DESZ maar op de een of andere manier wil de bal er niet in. En dan klinkt het fluitsignaal en is deze laatste wedstrijd van deze competitie voorbij.

D3, onder leiding van Arie Vonk heeft het dit jaar geschopt tot een knappe derde plek . We bedanken dan ook de toeschouwers, de trainers en de grensrechter voor dit mooie seizoen en gaan op naar het schagentoernooi volgende week zaterdag.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams