DESZ D3G weet het net goed te vinden

Auteur: Miranda Albers. Foto's: 11

Dinsdag 9 februari | Simon keept de eerste helft. DESZ D3 begint de wedstrijd goed, want na ca. 10 minuten scoort Joost een doelpunt en wordt het 1-0. Even later maakt Sander een doelpunt, waardoor het 2-0 wordt.

De tegenpartij wordt gecoacht door een gepassioneerde en fanatieke mevrouw met een hele harde stem. Dat was wel vermakelijk, want zelf aanschouw ik de wedstrijd vaak rustig. Roel heeft de wedstrijd fanatiek gevlagd, maar de scheidsrechter ging zo op in het spel, dat hij vergat om regelmatig naar de vlagger te kijken. Jarno maakte doelpunt nummer 3. De tegenpartij heeft ook kansen, maar schiet net naast het doel.

Hermieke is naar het voetbalveld gekomen om mooie foto's te maken van DESZ D3. Sander schiet net naast het doel en de bal die Julian op het doel schiet blijkt te zacht, want de bal wordt door de keeper tegengehouden. Vervolgens schiet Sander op het doel, maar dan vangt de keeper de bal. Jarno weet nog een doelpunt te scoren, waardoor het 4-0 wordt. De jongens en meisjes van DESZ D3 voetballen zo goed, dat ik coach Arie nauwelijks heb gehoord.

Omdat de wedstrijd 10 minuten later is begonnen, is er een korte pauze gehouden. Joost keept de 2e helft. De tegenpartij is in de tweede helft wat fanatieker en scoort een doelpunt, waardoor de eindstand op 4-1 komt. Het was een leuke wedstrijd! De jongens en meisjes van DESZ D3 hebben goed gevoetbald.