Nieuws

DESZ D2 gaat voor de bijl in Creil

Bekijk alle foto's!
Auteur: Stijn Westerhuis. Foto's: 2

Maandag 30 maart | Op een zonnige zaterdagochtend reden de DESZ’ers naar Creil. We kregen de opdracht wat we moesten doen mee van Pascal. Toen we bij het veld aankwamen wat 500 meter lopen was de eerste kans voor Creil in de tweede minuut.

In de vijfde minuut was het toch raak voor Creil 1-0. De zon trok weg het begon keihard te regenen en de wedstrijd glipte met de regen uit onze handen. In de zevende minuut een goede redding van Aron. Ook in de tiende minuut was er iets aan de hand de tweede van Creil werd gemaakt. Daarna was er nog een kans van Raoul helaas in de handen van de keeper, 3-0 voor Creil. Net voor rust nog een kansje voor DESZ.

Rust

Na een goed gesprek met Pascal zetten we de wedstrijd met goede moed voort. Direct na rust heeft Aron een goede redding, 4-0 voor Creil. Kans voor DESZ. De vijfde en de zesde werden vlak naar elkaar gemaakt. Daarna twee kansjes voor DESZ. Daarna werden de zevende en de achtste gemaakt door Creil. Kansje voor DESZ. De negende en de tiende worden gemaakt door Creil. DESZ doet nog wat terug via Raoul en maakt een mooie goal.

Eindstand 10-1 voor Creil.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams