DESZ D2 deelt punten met de koploper

Auteur: Simon Geertman.

Donderdag 19 november | ​Vandaag de wedstrijd tegen de koploper, SVN D1. Iedereen is vroeg naar bed gegaan voor deze belangrijke wedstrijd, zoals de trainers hadden gevraagd. Om half 11 wordt er afgetrapt in Nijeveen.

DESZ gaat gelijk in de aanval. De eerste 10 minuten zijn gespeeld. Een spannende aanval maar die wordt niet afgemaakt, bijna direct hierna nog 1 en die gaat er wel in! 1-0! DESZ blijft aan de bal, totdat SVN de bal afpakt, counter, 1-1. Nu er 20 minuten gespeeld zijn, moeten we scherp blijven. De volgende aanval is weer voor DESZ en de coach is tevreden. Het blijft spannend tot aan de rust.

Beide teams komen enthousiast het veld weer op. DESZ gaat gelijk in de aanval, maar geen goals. Helaas weet SVN wel te scoren, het is 2-1. SVN is een paar keer heel gevaarlijk. Maar de keeper is goed in vorm. En dan scoort DESZ een hele mooie goal in de kruising! 2-2! De spanning loopt op, de coaches van beide teams beginnen steeds meer aanwijzingen te geven. Zowel SVN als DESZ krijgen nog een paar goede kansen, de mooiste is voor DESZ vlak voor tijd. Helaas tot aan het eindsignaal blijft het gelijkspel.

Van te voren gingen we voor een gelijkspel, maar nu denken we dat er toch meer in had gezeten. We zijn blij met het punt, op naar de volgende wedstrijd!