Nieuws

DESZ C2G geeft overwinning in slotfase weg

Auteur: Tim Geertman.

Maandag 5 oktober | Heb ik even pech, papa en mamma gaan geen van twee mee, dus moet ik zelf het verslag maken.

Wij gaan er tegen aan deze week, we zijn er helemaal klaar voor op deze prachtige zonnige dag om ze daar in Marknesse even in de pan te hakken. Twee wedstrijden geleden in Giethoorn ging het niet zo best. Vorige week thuis hebben we toch verloren maar ons spel was al veel beter. Deze week twee goede trainingen gehad zonder gedoe. Dus we zijn er KLAAR voor.

Al mijn spulletjes gepakt en in de tas gedaan. Schoenen, handdoek, zeep, scheenbeschermers, sokken, kleren, drinken, eten en hup om 9:15 uur op de fiets naar DESZ.

Eenmaal aangekomen in Marknesse gingen we omkleden en het veld op om warm te lopen. En daarna begon de wedstrijd. Frank had een goeie kans hij schoot mooi maar de keeper had hem. En daarna hadden we nog een paar kansen maar de bal wilde niet in het doel. En toen gebeurde er iets Frank ging geblesseerd het veld af. Maar aan het einde van de eerste helft ging het een beetje fout Jasper schoot naast de bal en daar door pakte de tegenstander de bal en schoot deze in het doel.

Rust

Ilse en Ilse stonden allebei goed te verdedigen. Ze hadden allebei goed de ballen weg gehaald. Daarna ging Frank weer in het veld. En toen scoorde Imogen met een mooie goal. Maar daarna was de wedstrijd weer bijna afgelopen.

Tim Geertman

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams