DESZ C1 wint van WHC C1G

Auteur: Aron Marsman.

Maandag 8 februari | Het is zaterdag 6 februari 2016. Op het hoofdveld van DESZ speelt DESZ C1 tegen WHC C1G, de wedstrijd begint om 10:30 uur. Beide teams beginnen redelijk goed en creëren kansen. Na ongeveer tien minuten gespeeld komt DESZ C1 op een 1-0 voorsprong, doelpuntenmaker: Mathijs de Wit.

Daarna begint DESZ beter te voetballen en komt via een mooie knal vanaf de zijlijn van Tom O'Dowd op een 2-0 voorsprong. DESZ blijft goed spelen, maar toch krijgt WHC veel kansen, twee gaan over en één op de lat.

Na rust komt DESZ al snel op een 3-0 voorsprong door Riekelt Pierik. DESZ begint een beetje slordiger te spelen en WHC komt op 3-1, en even later zelfs op 3-2 door een penalty. Het is nog tien minuten te spelen, en WHC krijgt veel kansen. Uiteindelijk na 70 minuten te hebben gespeeld fluit de scheidsrechter af. DESZ C1 wint van WHC C1G met 3-2.