DESZ C1 delft onderspit tegen FC Meppel C1

Auteur: Daan Bonsing.

Dinsdag 6 oktober | Na de bespreking van DESZ C1 van Johan en Stef gingen we het veld op om met de warming up te beginnen. Wij waren erop gebrand om te beginnen met de wedstrijd. We wilden graag van de Meppelaars winnen.

In het begin van de wedstrijd ging het goed. Maar toen we een doelpunt tegen kregen waren we wel even gewaarschuwd. Toen we ons weer hadden opgesteld gingen we verder. We waren fel maar er kwam toch weer een tegendoelpunt, 0-2 voor FC Meppel.

Het was rust en we kregen een peptalk van Stef en Johan. Na de rust mochten we weer het veld op. We waren er klaar voor om te gaan knallen in de tweede helft. We begonnen goed maar het lukte DESZ C1 niet om te scoren. Jammer genoeg hebben we geen gelijkspel kunnen maken. Ook winnen was te hoog gegrepen.

Eindstand: 0-2 voor FC Meppel.