DESZ A1 komt tekort tegen IJVV A1

Auteur: Niels Roeland.

Maandag 17 augustus | Onder aanvoerder Yaniek begon om 12.30 uur de oefenwedstrijd tegen IJVV A1. Al snel nam de tegenpartij de leiding maar gelukkig was de bal buitenspel en werd het doelpunt afgekeurd, nog geen 2 minuten had Yaniek een grote kans om op voorsprong te komen helaas werd de bal net naast gekopt.

De tegenstander kwam steeds beter in het spel en na 16 minuten moest Gijs ook al een grote redding doen om de bal het het net te houden, helaas lukte dit 6 minuten later niet meer na een slecht weggewerkte bal werd de stand dan ook 0-1. in de 29 minuut maakte Niels een overtreding net buiten de 16 lijn hiervoor krijg IJVV een vrije trap, deze werd wel goed verdedigt. in de 33 en 41 minuut kregen wij nog wel kansen maar deze werden niet benut. in de 42 minuut komt Gijs ver uit het doel en wordt voorbij gespeeld, gelukkig kan Bjorn de bal nog wel uit het doel koppen. Met 0-1 stand op het bord gingen wij terug naar de kleedkamer.

De tweede helft begint alles kan nog goed komen. Na 4 minuten te hebben gespeeld maakte Bjorn een foutje achterin en dit werd gelijk afgestraft met een tegendoelpunt 0-2. In de 75 minuut kreeg IJVV een corner en deze ging in 1 keer in het doel 0-3 dus. Wij kregen nog wel kleine kansen na dat de bal op de lat kwam na het nemen van een corner maar het kwam niet tot een doelpunt. Nog 1 keer werden wij afgestraft na het nemen van een corner door IJVV en werd het 0-4 hierna was de wedstrijd ook afgelopen.

Op naar woensdag hier staat de oefenwedstrijd tegen Wapenveld op het programma, kunnen wij het weer laten zien hoe het wel moet.