Nieuws

​DESZ 1 roept op: alles uit de kast!

Bekijk alle foto's!
Auteur: DESZ 1. Foto's: 20

Dinsdag 19 mei | Supporters, DESZ-ers en iedereen die DESZ een warm hart toedraagt; afgelopen zaterdag hebben wij, DESZ 1, als team gefaald. Ondanks de steun van een groot aantal supporters, zijn wij er niet in geslaagd ons gebruikelijke niveau te halen. Een onverwachte 4-1 nederlaag was het gevolg. De gedroomde promotie naar de eerste klasse lijkt hiermee ver weg.

Lijkt...want niets is onmogelijk! Wij hebben en houden alle vertrouwen in een goede afloop. Echter hebben wij daarbij, meer dan ooit, jullie steun nodig. Uiteraard zullen wij zaterdag alles uit de kast halen, maar wij vragen jullie om nogmaals hetzelfde te doen. Zonder de 12e man geen resultaat!

Sportpark De Cingellanden staat namelijk, mede door de fanatieke DESZ-aanhang, al jaren bekend als een nagenoeg onneembare veste. Van de laatste 40 (na)competitiewedstrijden werden er maar liefst 29 in winst omgezet, werd er 4 maal gelijk gespeeld en gingen slechts 7 duels verloren. 146-maal wisten wij doel te treffen, tegenover 54 tegentreffers. Kortom, de cijfers spreken in ons voordeel.

Tevens hebben wij in het verleden aangetoond in staat te zijn om terug te komen van een ogenschijnlijk uitzichtloze situatie. Wie kan zich de heroïsche thuiswedstrijd tegen BSVV (seizoen 2013/2014) immers niet herinneren? Tot een half uur voor tijd stonden wij met 4-1 achter. Gesteund door jullie, slaagden wij erin een 5-4 overwinning over de streep te trekken.

En wat te denken van de uitwedstrijd tegen Bant, eveneens vorig jaar? Tot drie keer toe kwamen wij op achterstand. Even zo vaak kwamen wij op gelijke hoogte, om vlak voor tijd de zege veilig te stellen (4-5). Recenter in het geheugen staan de duels tegen ZFC, CSVH en Klazienaveen: allen wedstrijden waarin wij in eerste instantie achter de feiten aanliepen, maar toch zegevierden.

Wat deze zeges gemeen hadden, naast het feit dat zij drie punten opleverden? Jullie steun! Dat wij niet zonder kunnen moge dan ook duidelijk zijn. Wij vragen jullie derhalve een laatste keer om massaal de wedstrijd tegen SC Veenwouden te bezoeken (aanvang 14.00 uur!), alles uit de kast te halen en nog maar weer eens aan te tonen dat Sportpark De Cingellanden van ons is!

ZWARTSLUIS STAND YOUR GROUND! WIJ ZIJN #SAMENDESZ!

Tot slot...
...dat wij, evenals in voorgaande jaren, dit seizoen niet zo ver waren gekomen zonder onze supporters, blijkt al uit het bovenstaande. Het klinkt weliswaar wat cliché, maar jullie helpen ons bij het geven van die laatste, essentiële 10%. Hét verschil tussen een wedstrijd winnen of verliezen; tussen promotiewedstrijden spelen en als zevende eindigen. Daarom willen wij jullie bedanken voor de fantastische steun gedurende het afgelopen seizoen.

Als blijk van dank zullen wij aanstaande zaterdag, net als vorig jaar, een fust bier en overige consumpties beschikbaar stellen in de kantine. Rond 16.30 uur zal het startsein gegeven worden voor deze actie. Dit zodat we gezamenlijk kunnen proosten op het voorbije seizoen en hopelijk op een vervolg in de nacompetitie!

Graag tot dan!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams