Nieuws

Assistent scheidsrechter info-avond voor ouders en begeleiders

Auteur: Jaap Muis.

Vrijdag 29 januari | Beste ouders, begeleiders, Vaak worden jullie, ouders en begeleiders, gevraagd om te vlaggen bij het team van je kind. Daar voel jij je niet altijd zeker bij omdat je wellicht niet goed weet hoe dat moet.

Wij hebben met een aantal verenigingen in de omliggende omgeving de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe we jullie kunnen helpen. We hebben Thijs Rozeboom, oud grensrechter betaald voetbal, van de KNVB bereid gevonden om ons hierbij te helpen. Hij gaat ons in 1 avond de basisprincipes van de spelregels aan de hand van zijn eigen kennis én video's uitleggen. Daarnaast wil hij ons tips en trucs geven waar je het beste kunt gaan staan aan die zijlijn.Uiteraard is er ruimte om hem alle vragen die jij over het assistent scheidsrechteren hebt, te stellen. Deze avond is geschikt voor iedereen. !!!Voor de nieuwelingen, maar ook voor de ervaren grensrechter.

Deze avond zal gaan plaatsvinden op:

Dinsdag 8 maart vanaf 19.30 uur in het clubhuis van SVN'69 te Nijeveen.
Bij voldoende deelname een extra avond op: Woensdag 9 maart vanaf 19.30 uur in het clubhuis van Olympia'28 te Hasselt. Je bent van harte uitgenodigd om op dinsdag naar Nijeveen te komen.

Meld je voor zondag 28 februari 2016 aan bij de contactpersoon van je eigen verenging via:

Gerjan Kronenberg jeugdenseniorenzaken@desz.nl

Jaap Muis jaapmuis@ziggo.nl

Mocht de groep met aanmeldingen zo groot zijn dan kunnen we het opsplitsen in 2 groepen/avonden.

Mocht je dinsdag niet kunnen, maar wel op woensdag, geef dat dan a.u.b. ook aan, zodat we jou kunnen uitnodigen als de groep worden opgesplitst in 2 avonden.

Scheidsrechter Coördinator

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams